Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

26 Νοε 2012

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΑΠΕΔΩΝ

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου

Η τοποθέτηση των δαπέδων
 Τα δάπεδα τοποθετούνται αφού προηγουμένως έχουν αποπερατωθεί τα εσωτερικά επιχρίσματα και οι κάσες των κουφωμάτων.
Στις εσωτερικές πόρτες και κυρίως όταν τα δωμάτια που επικοινωνούν έχουν διαφορετικού είδους δάπεδο , τοποθετούμε μαρμάρινο κατώφλι, το οποίο έχει πάχος 3 εκ. όσο δηλαδή οι πλάκες δαπέδου και πλάτος όσο η κάσα.
Όταν οι χώροι που επικοινωνούν έχουν ίδιο δάπεδο δεν μπαίνει κατώφλι.
Το χρώμα του κατωφλιού πρέπει να ταιριάζει με το χρώμα των δαπέδων των χώρων.
Τοποθέτηση των κατωφλιών
Σημαδεύουμε πάνω στις κάσες με τη βοήθεια αλφαδολάστιχου το υψόμετρο της άνω επιφανείας των δαπέδων , λαμβάνοντας υπ’ όψη το ταχύτερο δάπεδο και συσχετίζοντας το με το κατώφλι της εξώθυρας η το δάπεδο το πλατύσκαλου.
Τοποθετούμε πρώτα τα κατώφλια των οποίων ελέγχουμε την οριζόντια θέση με αλφάδι, και τα οποία χρησιμεύουν ως επιφάνειες  αναφοράς των δαπέδων .
Όταν δεν υπάρχει κατώφλι βασιζόμαστε στα σημάδια στις κάσες.
Στα σημεία συνάντησης των επιχρισμάτων με τα δάπεδα μπαίνει για προστασία του επιχρίσματος το περίζωμα ( σοβατεπί) .
Αυτό είναι μικρού ύψους 6-15 εκατοστά από υλικό συνήθως ίδιο με το υλικό του δαπέδου, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. δάπεδο πλαστικό η μοκέτα , σοβατέπι ξύλινο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us