Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

8 Μαΐ 2018

Αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου και μερικώς εντός οικισμού

Αγαπητέ Αναγνώστη .


Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .


Σε ευχαριστώ


Παντελής Παπακωνσταντίνου


Ερώτηση :

Αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου, επιφανείας 8 στρεμμάτων, στα όρια γραμμής που ορίζει περιοχή εντός οικισμού (είναι ένα μικρό τμήμα εντός οικισμού )

Από τον κεντρικό δρόμο, υπάρχει "αγροτικός δρόμος" (έτσι χαρακτηρίζεται στο τοπογραφικό των συμβολαίων) που καταλήγει σε γωνία του αγροτεμάχιου.

Στο τοπογραφικό που ανέφερα υπάρχει δήλωση τοπογράφου όπου αναφέρει ότι το αγροτεμάχιο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Το αγροτεμάχιο είναι προϊόν χρησικτησίας με υπογραφές και των ιδιοκτήτων των ομόρων πως συμφωνούν με τα όρια .
Ρωτώ λοιπόν :

1) Δεν απαιτείται πρόσωπο κάποιων μέτρων (25? 40?) επί δρόμου για την αρτιότητα? αρκεί το αγροτικό δρομάκι?

2) Αν όντως υφίσταται αρτιότητα του αγροτεμάχιου, και μέρος του είναι τελικά εντός οικισμού, το "οικόπεδο" που μπορούμε να κόψουμε εντός οικισμού θα είναι τυφλό.
"Παίρνει" πρόσβαση από το αρχικό αγροτεμάχιο (με δρόμο που θα δημιουργηθεί από τον ιδιοκτήτη) και μέσω του αγροτικού δρόμου να βγαίνει στον κεντρικό?

Απάντηση :

1. Δεν απαιτείται πρόσωπο
Αν έχει δημιουργηθεί μετά την 31.12.2003,τότε μόνο θέλει και πρόσωπο. Αλλιώς το Πρόσωπο, δεν είναι προϋπόθεση αρτιότητας σε τέτοια έκταση (ΦΕΚ 270Δ/1985,άρθρα 1 και 2 ) .

2. Ναι, δια μέσου ιδιωτικής οδού.
Τεκμηρίωση: ΦΕΚ και αποφάσεις ΣτΕ περί ιδιωτικών οδών.
Βλέπε Η3-Η4 Ρωμαλιάδη.
Βλέπε επίσης και ΦΕΚ 181 Δ-1985 για καθορισμό ορίων και όρων δόμησης σε οικισμούς κάτω των 2000 κατοίκων (μάλλον εκεί είσαι) και Ν.Δ. 1923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us