Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

9 Ιαν 2018

Η Υγρομόνωση ταράτσας είναι κοινόχρηστη δαπάνη ?

Η ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ταράτσας εφόσον υπάρχει πρόβλημα διαρροών σε υποκείμενο διαμέρισμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ να γίνει ακόμη κι αν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη των υπολοίπων και της γενικής συνέλευσης.
Το κόστος της μοιράζεται ανάλογα με τα χιλιοστά ιδιοκτησίας του κάθε διαμερίσματος ,
Αφού το κέλυφος της οικοδομής είναι κοινόχρηστο και επιβάλλεται η συντήρηση του ειδικά εάν υπάρχει πρόβλημα σε υποκείμενες και παρακείμενες ιδιοκτησίες.
Οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης της οικοδομής δεν τίθενται σε ψηφοφορία ιδιαίτερα εάν εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια του κτιρίου και των χρηστών του.

Σε περίπτωση που κάποιος τις αμελεί, τις παρακωλύει ή αρνείται την εφαρμογή τους προβλέπονται ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us