Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

19 Ιαν 2019

Ισχύς άδειών κατεδάφισης



Ισχύς άδειών κατεδάφισης
Ερωτήσεις 4ης Σύσκεψης ΤΕΕ/ΤΚΜ – Υ.ΔΟΜ Δήμων Κ. Μακεδονίας
Ερώτηση:


Οι άδειες κατεδάφισης που έχουν αναθεωρηθεί με τον ΓΟΚ για ένα ακόμα εξάμηνο και έχουν λήξει σήμερα ή πρόκειται σύντομα να λήξουν , μπορούν να αναθεωρηθούν με τον ΝΟΚ , ως προς την ισχύ τους και επομένως να ισχύουν για ένα χρόνο ακόμα ;

Απάντηση:
Μία άδεια κατεδάφισης και με τον παλιό και με τον νέο τρόπο έκδοσης αδειών δικαιούται μία αναθεώρηση για παράταση ισχύος.
Εάν αυτή εκδόθηκε, δεν μπορεί να δοθεί 2η παράταση ισχύος, όταν η 1η λήξει.
Στην περίπτωση που έχει εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης πριν τις 1-3-12 (έναρξη ισχύος Ν.4030/11), αλλά οι εργασίες της ξεκίνησαν μετά την ημερομηνία αυτή, αναθεωρείται με το νέο τρόπο έκδοσης αδειών για άλλον ένα χρόνο από την ημερομηνία λήξης της (σύνολο, 1,5 χρόνο ισχύος).

Τέλος αν εκδόθηκε μετά τις 1-3-12 ισχύει για ένα χρόνο και δικαιούται αναθεώρησης για άλλον ένα χρόνο (σύνολο, 2 χρόνια ισχύος), σύμφωνα με την παρ. 4δ, άρθρο 56, Ν.
4030/11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us