Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

10 Μαΐ 2018

Βεβαίωση Κύριας χρήσης για κτίρια μετά το 1955


Αγαπητέ Αναγνώστη .

Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .

Σε ευχαριστώ

Παντελής Παπακωνσταντίνου

Δικαιολογητικά:

1. Υποβολή φακέλου Β.Κ.Χ. υπογεγραμμένη από μηχανικό, εγγεγραμμένο στο μητρώο της πολεοδομίας.

2. Δύο φωτογραφίες του κτιρίου σφραγισμένες από μηχανικό.

3. Σύγχρονη αποτύπωση σφραγισμένη από μηχανικό, σύμφωνα με το ΦΕΚ 795 Δ/93 περί οικοδομικών αδειών (εις διπλούν).

4. Τεχνική έκθεση από μηχανικό.

5. Αντίγραφα σχεδίων (κατόψεις) από το φάκελο οικοδομικής άδειας (εις διπλούν) επικυρωμένες.

Σε περίπτωση απώλειας του φακέλου άδειας, προσκομίζονται δικαιολογητικά για Β.Κ.Χ. προ του 1955, μαζί με το στέλεχος της οικοδομικής άδειας του ακινήτου

6. Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

7. Αν κατά τον έλεγχο του σχεδίου προκύπτουν ενοποιήσεις ή διαχωρισμοί καταστημάτων, θα πρέπει να προσκομίζονται αποδεικτικά στοιχεία (συμβόλαια) ότι οι εν λόγω εργασίες έγιναν πριν το 1979.
Διαφορετικά απαιτείται νομιμοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης.

8. Κάθε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – συνάθροισης κοινού θα χρειάζεται αλλαγή χρήσης, ανεξαρτήτως εμβαδού, εκτός και αν υπάρχει πιστοποιητικό πριν το 1985 ότι ήταν ίδιας χρήσης.

9. Ομοίως για τα εργαστήρια

10. Για την παραλαβή της Β.Κ.Χ. πρέπει να είναι ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος ή να υπάρχει θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής εξουσιοδότηση του ενδιαφερομένου στο όνομα του παραλήπτη, ο οποίος θα πρέπει να είναι ο υπογράφων μηχανικός.

11. Παράβολο (εσωτερικό) 29,35 ευρώ.

- Προκειμένου να κατατεθεί αίτηση για βεβαίωση κύριας χρήσης (Β.Κ.Χ.) στο πρωτόκολλο, θα προηγείται έλεγχος πληρότητας φακέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us