Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

17 Μαρ 2014

‘ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ’

  • Θέλετε να κατασκευάσετε το σπίτι σας η τον επαγγελματικό σας χώρο ?
  • Είμαστε στη διάθεση σας για την μελέτη - κατασκευή του χώρου σας .
  • Διαθέτουμε ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών για την μελέτη και επίβλεψη της κατασκευής του χώρου σας.
  • Διαθέτουμε τα καλλίτερα συνεργεία για την κατασκευή  του χώρου σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά μελέτης, κατασκευής η πακέτου μελέτης-κατασκευής
Εγγύηση για σας , η σαραντάχρονη πείρα μας , το όνομα μας και τα εκατοντάδες έργα που έχουμε εκτελέσει.
Η ADVICE4U παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επένδυσης ‘με το κλειδί στο χέρι’, προσαρμοσμένες στην εμβέλεια και τις απαιτήσεις κάθε έργου.
Οι λύσεις περιλαμβάνουν όλα τα στάδια από την αρχή έως το τέλος υλοποίησης ενός έργου και αφορούν στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και σε όλες τις απαιτούμενες μελέτες, καθώς και την προετοιμασία φακέλων, τις αδειοδοτήσεις, την κατασκευή και την τελική διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Ο ιδιοκτήτης του έργου έχει την δυνατότητα να παρεμβαίνει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας μέχρι την τελική παράδοση του έργου, ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του.

Για οποιαδήποτε απορία σας ή ερώτημα , τηλεφωνήστε στα 2130235013 / 6972778285 ή στείλτε e-mail στο info@dfstudio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us