Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

9 Φεβ 2014

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ




ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

1. ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ  ΥΠΟΒΑΘΡΟ : H υπάρχουσα επιφάνεια   πάνω στην οποία θα γίνει η συγκόλληση των πλακιδίων. Η μορφή, η υφή και το υλικό που έχει το υπόστρωμα καθορίζει και το πως και με ποια υλικά θα γίνει η εφαρμογή μας.

2. ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ : Είναι η διαδικασία με την οποία σφραγίζονται τα σημεία ένωσης ή επαφής υλικών τα οποία λειτουργούν συμπληρωματικά με σκοπό την κάλυψη κάποιου χώρου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιδιώκουμε , αρμολόγηση γίνεται για λόγους αισθητικούς ή για λόγους υγιεινής.

3. PRIMER: Υγρό υλικό το οποίο χρησιμοποιείται σαν αστάρι για ομογενοποίηση των προς συγκόλληση επιφανειών.

4. ΑΡΜΟΣ ΕΠΑΦΗΣ : Το σημείο εκείνο το οποίο εφάπτονται  δομικά υλικά ανόμοιας ή ίδιας σύστασης. Είναι σημαντικό σε υλικά ανόμοιας κυρίως σύστασης που τείνουν προς επαφή, να αφηνεται αρμός επαφής, διότι λόγω της σύστασης τους έχουν διαφορετικές συστολές και διαστολές στις ίδιες εξωτερικές συνθήκες ή προσβολές. (παράδειγμα : αφήνουμε αρμό διαστολής τουλάχιστον 5mm κατά την εφαρμογή πλακιδίων σε δάπεδο στο οποίο κάποια στιγμή πρέπει να ενώσουμε την επιφάνεια των πλακιδίων με προϋπάρχουν ξύλινο πάτωμα) .

5. ΑΡΜΟΣ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ : Αφήνεται μεταξύ των σημείων επαφής δομικών υλικών ιδίας σύστασης με σκοπό να εκτονώσει τις συστολές και διαστολές του συστήματος υλικών που δημιουργείται. ( οι αρμοί μεταξύ των πλακιδίων είναι αρμοί διαστολής) .

6. ΑΡΜΟΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ : Συναντιούνται κυρίως σε θερμαινόμενα δάπεδα, ή σε εφαρμογές ενός υλικού σε μεγάλη επιφάνεια. Αρμοί διακοπής γίνονται κυρίως στο μπετόν εξομάλυνσης που προηγείται της τοποθέτησης πλακιδίων. Σε τέτοιες περιπτώσεις η τοποθέτηση των πλακιδίων όσον αφορά τον αρμό διαστολής πρέπει να ακολουθεί επακριβώς τον αρμό διακοπής ,γιατί αλλιώς έχουμε πιθανές ρηγματώσεις πλακιδίων.

7. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΜΟΥ : Το σημείο του αρμού όπου τέμνονται νοητά οι 4 γωνίες που σχηματίζουν οι ακμές τεσσάρων πλακιδίων, δημιουργώντας ένα σταυρό.
 Ή το σημείο από το οποίο αφαιρείται ο αποστάτης πλακιδίων σε μορφή σταυρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us