Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

10 Οκτ 2012

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ( Κλίμακα 1:100 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ  ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ- ΜΕΡΟΣ 1o - ΤΙΜΗ :28  ΕΥΡΩ
                                
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ( ΔΟΜΟΥΜΕΝΑ ) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ Η ΙΣΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
Στο διάγραμμα κάλυψης  πρέπει να περιλαμβάνονται  εκτός από τους υπολογισμούς και τα παρακάτω:
1.  Η  είσοδος  και εάν υπάρχει  η ράμπα πεζών .
2.  Να φαίνεται η επικοινωνία της οδού με τον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου.
3.  Να φαίνεται η φύτευση του οικοπέδου.
4. Να φαίνονται οι χώροι στάθμευσης του κτιρίου.
Σημειώνεται ότι οι αρχές είναι γενικές και εφαρμόζονται για οποιαδήποτε μελέτη νέου κτιρίου.
Για τις προσθήκες εξαρτάται με ποιες διατάξεις έχουν ανεγερθεί τα υπάρχοντα ( Γ.Ο.Κ. 1955,1973,1985,2000 ) οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν εφαρμογή  τα κεφάλαια που αναφέρονται στην κάλυψη και στον συντελεστή  δόμησης .
Επίσης στην περίπτωση προσθηκών:
A. Ο υπολογισμός των απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης γίνεται για τις επιφάνειες που
  πραγματοποιήθηκαν μετά την εφαρμογή του νόμου περί χώρων στάθμευσης ( Ν.  960/1979) .
B. Η επιτρεπόμενη επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων και εξωστών υπολογίζεται επί της επιφανείας της προσθήκης. ( Νόμος 3843/2010 Φ.Ε.Κ. 62Α 28/4/2010 )
 Π.χ. Επιφάνεια προσθήκης 100μ2 , άρα:
1. Επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων και  εξωστών = Επιφάνεια προσθήκης Χ35 %= 100Χ35 % = 35 μ2 .
 2. Επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων = Επιφάνεια προσθήκης Χ15 %= 100Χ15 % = 15 μ2 .
 3. Επιφάνεια εξωστών = Επιφάνεια προσθήκης Χ20 %= 100Χ20% = 20 μ2 .
Γ. Δεν γίνεται υπολογισμός επιφανείας φύτευσης  ( δεν απαιτείται) .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τις χρησιμες πληροφορίες!

Who is among us