Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

11 Νοε 2010

πρωτοβουλία για την αυτονομία του ΤΣΜΕΔΕ

Συνάδελφοι Μηχανικοί
Χθες που έγραφα ένα newsletter μου ήρθε μια ιδέα .

Να δημιουργήσουμε μία  πρωτοβουλία  για την αυτονομία του ΤΣΜΕΔΕ.
 
Η πρωτοβουλία αυτή είναι πέρα από κομματικές επιλογές και οποιουδήποτε άλλου είδους συμφέροντα. 
 
ο στόχος  θα είναι να πάρουν οι μηχανικοί στα χέρια τους την διοίκηση του ταμείου και να μην εξαρτάται η πρόσληψη ενός ελεγκτή γιατρού ,
 ( σημειώνω ότι για να πάρουμε 20 ευρώ πρέπει να πηγαίνουμε στην Κολοκοτρώνη και να υπομένουμε ένα πρωτοφανή εξευτελισμό ), η  σύνταξη των νέων που θα την πάρουν στα 65 τους και θα είναι 800 ευρώ , η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να είναι εξευτελιστική ( 6 ευρώ το σφράγισμα και η εξαγωγή , 20 ευρώ η επίσκεψη ιατρού κ.λ.π ) από τις διαθέσεις του κάθε υπουργού η του κυρίου Πάγκαλου η στις επιταγές του μνημονίου  .

Σημειώνω ότι σύμφωνα με τις πλέον συγκρατημένες προβλέψεις το πλεόνασμα του ταμείου το 2020 θα είναι 10 δισεκατομμύρια ευρώ .
Τι θα γίνουν αυτά τα λεφτά ? θα πάνε προφανώς σε άλλα ταμεία .
Καιρός είναι να φωνάξουμε  : Κάτω τα χέρια από το ΤΣΜΕΔΕ , τα λεφτά είναι των μηχανικών.

περιμένω προτάσεις και ανταπόκριση σας , με προώθηση του e-mail σε όσους συνάδελφους γνωρίζετε και εγγραφή στα σχόλια του http://advice-4u.blogspot.com/ , ώστε να δημιουργηθεί μια πρώτη βάση δεδομένων.

με φιλικούς χαιρετισμούς
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us