Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

18 Μαΐ 2013

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙAΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣΘΗΚΩΝ

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου
 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ  ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ- ΜΕΡΟΣ 1o - ΤΙΜΗ :28  ΕΥΡΩ


Για τις προσθήκες εξαρτάται με ποιες διατάξεις έχουν ανεγερθεί τα υπάρχοντα ( Γ.Ο.Κ. 1955,1973,1985,2000 ) οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχουν εφαρμογή  τα κεφάλαια που αναφέρονται στην κάλυψη και στον συντελεστή  δόμησης ( παράδειγμα υπάρχον με ποσοστό κάλυψης 80% η με υπολογισμό έμμεσου συντελεστή δόμησης κατά την εποχή της αρχικής αδείας).
Επίσης στην περίπτωση προσθηκών:
 A. Ο υπολογισμός των απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης γίνεται για τις επιφάνειες που πραγματοποιήθηκαν μετά την εφαρμογή του νόμου περί χώρων στάθμευσης ( Ν.  960/1979) .
B. Η επιτρεπόμενη επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων και εξωστών υπολογίζεται επί της επιφανείας της προσθήκης.  
( N.O.K. Νόμος 4067/Φ.Ε.Κ. 79Α)
Π.χ. Επιφάνεια προσθήκης 100μ2 , άρα:
1. Επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων και  εξωστών = Επιφάνεια προσθήκης Χ40 %= 100Χ40 % = 40 μ2 .
2. Επιφάνεια ημιυπαιθρίων χώρων = Επιφάνεια προσθήκης Χ20 %= 100Χ20 % = 20μ2 .
3. Επιφάνεια εξωστών = Επιφάνεια προσθήκης Χ20 %= 100Χ20% = 20 μ2 .
Γ. Δεν γίνεται υπολογισμός επιφανείας φύτευσης  ( δεν    απαιτείται) .
4. Σε περίπτωση προσθήκης καθ’ ύψος σε κτίρια που δεν έχουν αυθαίρετη δόμηση και έχουν υπόλοιπο σ.δ. το σύνολο των επιφανειών του υπάρχοντος κλιμακοστασίου δεν προσμετράται στο σ.δ.
5.  Σε προσθήκες σε κτίρια που  δεν έχουν αυθαίρετη δόμηση και έχουν υπόλοιπο σ.δ., η επιφάνεiα της κλίμακας του υπάρχοντος κτιρίου και έως 12 τ.μ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us