Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

26 Σεπ 2011

Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα αυθαίρετα την τρίτη 13/09/11 KAI ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΝ 21/09/11 Ν.4014/11 ΦΕ

Με το νόμο αυτό και συγκεκριμένα με το άρθρο 24 δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες αυθαιρετων που κατασκεύασαν οικοδομές χωρίς οικοδομική άδεια ή καθ' υπέρβαση της οικοδομικής άδειας, να τους τακτοποιήσουν, αρκεί ο φέρων οργανισμός του κτιρίου να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ψήφιση του νόμου.

Μπορούν να τακτοποιηθούν όλα τα ακίνητα είτε βρισκονται εντός σχεδίου πόλεως ή εντός ορίων οικισμού είτε εκτός σχεδίου.

Δεν μπορούν να τακτοποιηθούν τα ακίνητα που βρίσκονται σε ρέμα, στον αιγιαλό, σε δάσος, σε παραδοσιακό οικισμό και στις ζώνες ασφαλείας Εθνικών, επαρχιακών και κοινοτικών οδών.

Η ευθύνη για την υποβολή της δήλωσης τακτοποίησης του αυθαιρέτου ανήκει στους μηχανικούς (καταγραφή του αυθαιρέτου είτε των χώρων που έχουν ανεγερθεί καθ'υπέρβαση της οικοδομικής άδειας, υπολογισμός προστίμου) και τους ιδιοκτητες (χρονολογία ανέγερσης , οικονομική κατάσταση κλπ).

Επίσης απο την ψήφιση του νόμου και μετά, για οποιαδήποτε μεταβίβαση, μίσθωση ή αιτηση για σύνδεση του ακινήτου με δίκτυα κοινής ωφέλειας, απαιτείται δήλωση του μηχανικού οτι στο ακίνητο δεν υπάρχουν αυθαίρετες κατασκευές ή εφόσον υπάρχουν εχουν ήδη τακτοποιηθεί με τον προηγούμενο νόμο για τους ημιυπαιθρίους ή με το νέο Νόμο για τα αυθαίρετα.

Τα δικαιολογητικά, αίτηση, παράβολο και υπολογισμός ειδικού προστίμου υποβάλλονται από 1/10/2001 μέχρι 30/11/2011.

ο υπολογισμός του ειδικού προστίμου γίνεται με βάση το εμβαδόν του χώρου επί την τιμή ζώνης στην περιοχή του ακινήτου , επί 15% επί συντελεστές τετραγωνιδίων του πίνακα του παραρτήματος του παραπάνω Φ.Ε.Κ.

Οι αμοιβές των μηχανικών θα καθοριστούν με προεδρικό διάταγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us