Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

14 Μαρ 2011

Χρωματισμοί εξωτερικών τοίχων με πλαστικά χρώματα τύπου Relief

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ:  ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ  
Relief  στα γαλλικα σημαίνει ανάγλυφο 

Τα χρώματα αυτά βρίσκονται στο εμπόριο με τη γενική ονομασία "τύπου Relief".

Η εργασία περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια :

1. Καθαρισμός .
Γίνεται όπως και στους εσωτερικούς τοίχους δηλαδή : 
Καθαρίζουμε  την επιφάνεια του τοίχου με χονδρό γυαλόχαρτο νούμερο 3 ή 4 ή σμυριδόχαρτο , με το  χέρι ή  ένα τριβίδι . 
Δεν πρέπει να υπάρχει υγρασία στην επιφάνεια του τοίχου και αυτή να είναι απόλυτα στεγνή και καθαρή (ξεσκονίζουμε την επιφάνεια ) .
Αν  η επιφάνεια που θα βάψουμε είναι από μπετόν , τότε εξομαλύνουμε τις μικροανωμαλίες με ένα σβουράκι.

2. Στην καθαρή και στεγνή επιφάνεια περνιέται πρώτα αντί για αστάρι ή λινέλαιο που χρησιμοποιειται στο βαψιμο με πλαστικα ,μια πρώτη στρώση από χρώμα του τύπου αυτού πολύ αραιό (αραιώνεται με νερό). 

3. Βάψιμο .
Οταν στεγνώσει η προηγούμενη στρώση περνιούνται δύο στρώσεις από το χρώμα αυτό.
Η χρωματισμένη επιφάνεια δεν είναι λεία αλλά σαγρέ. Τα χρώματα αυτά,  δινουν πολυ  καλά αποτελέσματα.
Έχουν όμως το μειονέκτημα ότι δεν πρέπει να αναμειγνύονται (δεν επιτυγχάνουν ομοιογενες διαλλειμα κατα το ανακάτεμα) και έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να χρωματίζουμε με τις αποχρώσεις των χρωμάτων όπως μας τα δίνει η βιομηχανία. Επειδή όμως από τη βιομηχανία παράγεται μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων το μειονέκτημα αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία.

Καλό βάψιμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us