Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

19 Νοε 2010

Το πρόγραμμα «Χτίζοντας το μέλλον»

Το πρόγραμμα «Χτίζοντας το μέλλον»
Δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε 3 εκατομμύρια κτίρια σε όλη τη χώρα έως το 2020, προβλέπει το πρόγραμμα Χτίζοντας το μέλλον»,που παρουσίασε η υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη,σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, παρουσία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Το πρόγραμμα στηρίζεται σε εθελοντικές συμφωνίες με τις επιχειρήσεις παραγωγής και εισαγωγής δομικών υλικών για παροχή εκπτώσεων τουλάχιστον 25% σε προκαθορισμένο αριθμό προϊόντων. Οι πρώτες προκηρύξεις θα γίνουν στις αρχές του 2011 και αποσκοπούν σε 150.000 παρεμβάσεις έως το τέλος του 2012 σε κατοικίες και σε επαγγελματικά κτίρια. Για τον τομέα κατοικίας προβλέπεται αντικατάσταση κουφωμάτων σε 20.000 σπίτια, διπλά τζάμια σε 25.000, ηλιακοί συλλέκτες σε 5.000, «ψυχρές» οροφές σε 20.000 σπίτια, μόνωση της οροφής σε 20.000, μόνωση της πρόσοψης σε 20.000 σπίτια και αντικατάσταση 20.000 συμβατικών συστημάτων θέρμανσης με νέα υψηλής απόδοσης. Για τον εμπορικό τομέα το πρόγραμμα προβλέπει αντικατάσταση προσόψεων σε 3.000 κτίρια, μόνωση σε 5.000, εγκατάσταση συστημάτων ψύξης - θέρμανσης - αερισμού σε 5.000, αντικατάσταση συστημάτων φωτισμού σε 1.0.000 κτίρια και προηγμένα συστήματα ενεργειακού έλεγχου σε 1.000 εμπορικά κτίρια. Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, ανέφερε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον», που θα επιδοτεί την ενεργειακή θωράκιση κατοικιών - νοικοκυριών με χαμηλό εισόδημα, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή τέσσερις τράπεζες που προσφέρουν δάνεια στους ιδιοκτήτες με επιτόκιο 7,4%, το οποίο μετά την επιδότηση πέφτει κάτω από 5%.
Το πρόγραμμα «Χτίζοντας το μέλλον» περιλαμβάνει ακόμη επιδεικτικές δράσεις, όπως το πράσινο νησί, το πράσινο ορεινό χωριό, η εγκατάσταση 100 πράσινων οροφών, οι πράσινες γειτονιές, τα πράσινα στρατόπεδα, τα πράσινα σχολεία, και οι πράσινες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us