Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

29 Σεπ 2010

Υλικά για επί τόπου ανάμιξη gross beton

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ:  ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ 
Αφορμή  για την στήλη αυτή μου έδωσε η κατασκευή ενος μπάρμπεκιου στο εξοχικό μου απο το γιο μου και εμένα.
Επειδή λοιπόν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στον υπολογισμό των υλικών που θα χρησιμοποιούσαμε επί τόπου , αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέμα και να γράφω κατα διαστήματα οδηγίες για την παρασκευή διαφόρων μειγμάτων  υλικών επί τόπου .

Ξεκινάω με το gross beton για δάπεδα ( ισχυρό) ποιότητας  C12/15 (παλαιας ~Β160) , εάν θέλετε  όμως πιό ασθενές χρησιμοποιήστε λιγότερο τσιμέντο, ανάλογα με τις συνθήκες .

Γιά μία ποσότητα μπετόν 1 μέτρο Χ 1 μέτροΧ 11 πόντους πάχος , δηλαδή 0,11 μ3 θα χρησιμοποιήσουμε τα εξής υλικά:

1.  25 κιλά τσιμέντο , δηλαδή ένα σακί των  25 Kg
2.  75 κιλά άμμο ,δηλαδή τρία  σακιά  των  25 Kg 
3. 150 κιλά χαλίκι ,δηλαδή έξη  σακιά   των  25 Kg
4. 17  λίτρα νερό,δηλαδή ένα τενεκέ του λαδιού γεμάτο νερό η δύο κουβάδες νερού των εννέα λίτρων ( ανάλογα με το τι δοχείο διαθέτετε ).

Με ένα κομπιουτεράκι μπορείτε έχοντας τις διαστάσεις  της κατασκευής που θέλετε να κάνετε να υπολογογίσετε τα απαιτούμενα υλικά.
Πρέπει να ξέρετε ότι μικροδιαφορές δεν επηρεάζουν την αναλογία των  υλικών .

Πρέπει πάντα να φτιάχνετε λίγο περισσότερο υλικό για να μην τρέχετε τη τελευταία στιγμή , και γι' αυτό έδωσα μία ποσότητα  0,11 μ3 ( πάχος 11 πόντους )  για να φτάσει το υλικό για 0,10 μ3 
( πάχος 10 πόντους ).


Και τελευταία : Δεν πρέπει να ξεχνάτε να βάζετε ένα πλέγμα στο κάτω μέρος σαν οπλισμό για να μη σπάει και κάθεται το gross beton, κυρίως Τ92 η Τ131, σε κάποια απόσταση από το χώμα ,περίπου 2 ~3 εκατοστά ( μπορείτε να βάλετε κάτω από το πλέγμα μικρές πέτρες η τουβλάκια )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us