Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

1 Ιουν 2018

Εξωτερικό κλιμακοστάσιο και απόσταση Δ


Ερώτηση : 

Σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων επιτρέπεται το εξωτερικό κλιμακοστάσιο (ανοιχτό) που συνδέει το υπόγειο με το ισόγειο να βρίσκεται σε απόσταση μικρότερο από το επιτρεπόμενο Δ=2,50μ.?

Απάντηση :


Ισχύει το ότι η απόσταση από τα όρια δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 2,5 μ. σύμφωνα με το άρθρο 28, παρ. 3 του ν.1577/1985 ( Γ.Ο.Κ. 85 ).

"Σε οικισμούς χωρίς εγκεκριμένο σχέδιο, από τις διατάξεις του πολεοδομικού κανονισμού, εφαρμόζονται: Τα άρθρα 2, 3, 4, 5, το άρθρο 7 πλην της παραγράφου 1Βι, το άρθρο 8 παράγραφοι 2 και 3, το άρθρο 9 παράγραφοι 1 και 4 με τη διευκρίνιση ότι η αναφερόμενη σ΄ αυτές απόσταση Δ ορίζεται σε 2,5 μ. ανεξάρτητα από το ύψος".

Επομένως δεν μπορείς να κτίσεις σε απόσταση μικρότερη από το επιτρεπόμενο Δ=2,50μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us