Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

24 Νοε 2016

Τι είναι τα σταμπωτά δάπεδα


Τα σταμπωτά δάπεδα είναι μια τεχνολογία επίστρωσης δαπέδων που εφαρμόζεται πολλά χρόνια με άριστα αποτελέσματα και χρησιμοποιείται κυρίως για πλακοστρώσεις εξωτερικών χώρων λόγω της μεγάλης αντοχής και διάρκειας τους στο ψυχρό περιβάλλον, στις μεγάλες θερμοκρασίες, και σε παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Η αντοχή τους στις μεγάλες καταπονήσεις, κυρίως στους δρόμους, λόγω της καθημερινής διέλευσης ιδιωτικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων κάνουν τα σταμπωτά δάπεδα ιδανική λύση.
Το σταμπωτό δάπεδο είναι σκυρόδεμα διαμορφωμένο ανάγλυφα ώστε να μοιάζει με τούβλο, πέτρα, κεραμίδι, ξύλο, κ.λ.π
Xρησιμοποιείται συνήθως για βεράντες, πεζοδρόμια, δρόμους, γέφυρες, πισίνες και εσωτερικό δάπεδο.
Η ικανότητα των σταμπωτών να μοιάζουν με άλλα οικοδομικά υλικά κάνει τα σταμπωτά μια λιγότερο δαπανηρή εναλλακτική λύση σε σχέση με τη χρήση αυθεντικών υλικών όπως η πέτρα, η πλάκα ή το τούβλο.
Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν εξαιρετική εμφάνιση, και πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών, επιχειρήσεων, και οι δήμοι τα για τους εξωτερικούς χώρους και τα κτήρια τους.
Από έναν πλακόστρωτο δρόμο, έως ένα αίθριο με πέτρα, η όψη του διαμορφωμένου σκυροδέματος είναι όχι μόνο όμορφη , αλλά και φέρει τη σφραγίδα της ανθεκτικότητας και αξιοπιστίας του σκυροδέματος.
Είναι επίσης οικονομική και αποδοτική λύση και χρησιμοποιείται αντί άλλων υλικών επιστρώσεων, ή αντί της φυσικής πέτρας.
Η κατασκευή των σταμπάτων δαπέδων είναι πολύ γρήγορη και μεγάλης διαρκείας και μπορεί να αντικαταστήσει τα φυσικά υλικά και ως εκ τούτου, η λύση αυτή είναι η πιο οικονομική.
Η ευελιξία που προσφέρουν τα σταμπωτά δάπεδα και η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τη δημοτικότητα που έχουν τα σταμπωτά.
Μπορεί να διαμορφωθούν να σχηματιστούν και να πάρουν οποιαδήποτε υφή και χρώμα και να δημιουργήσουμε έργα μοναδικά και πέρα από κάθε φαντασία.
Το σταμπωτό δάπεδο μπορεί να συμπληρώσει διάφορες κατασκευές , δίνει ομορφιά στα δημόσια έργα , τις πλατείες και τους πεζόδρομους, και μπορεί να συνδυαστεί με τη φύση σε όλους τους τύπους τοπίων.

Τρόπος κατασκευής

Τα σταμπωτά δάπεδα κατασκευάζονται από μπετόν C16/20 πάχους 8-10 cm οπλισμένο με δομικό πλέγμα , ενισχυμένο με ίνες πολυπροπυλενίου για την αποφυγή ρηγματώσεων .
Στο υπόστρωμα σκυροδέματος προστίθενται σκληρυντικά χρώματα (Με εφαρμογή επίπασης σε 2 στάδια) και επικαλύπτεται με αντικολλητικό υλικό .
Τέλος γίνεται η τελική διαμόρφωση με σταμπάρισμα σύμφωνα με το σχέδιο-καλούπι που έχει επιλεχτεί ανάμεσα από διάφορα διακοσμητικά σχέδια .
Την επόμενη μέρα πλένονται με πιεστικό μηχάνημα και καθαρίζονται με καυστική ποτάσα. Τέλος δημιουργούνται αρμοί διαστολής και γίνεται στεγανοποίηση για προστασία από σκόνη, ουσίες κλπ., με την σφράγισή με ακρυλική ρητίνη διαφόρων χρωμάτων .

Το ελάχιστο πάχος του υποστρώματος πρέπει να είναι 10cm για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για πεζούς και 15cm για τις επιφάνειες όπου κυκλοφορούν ελαφρά οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us