Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

5 Μαρ 2014

ΣΤΗΘΑΙΑ



Αγαπητέ φίλε Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας . Σε ευχαριστώ Παντελής Παπακωνσταντίνου

Όταν ένα δώμα οικοδομής είναι βατό , κατασκευάζουμε στις άκρες του για την προστασία αυτών που κυκλοφορούν σε αυτό από πτώση , ένα χαμηλό τοίχο που ονομάζεται στηθαίο.
Το ύψος του στηθαίου φτιάχνεται από 90 έως 120 εκατοστά . το ύψους του συμπαγούς τμήματος μπορεί να είναι και μικρότερο , το υπόλοιπο όμως συμπληρώνεται με κάγκελο.
Το στηθαίο μαζί με τη πλάκα της ταράτσας σχηματίζουν το χώρο εγκιβωτισμού της μόνωσης και των νερών της βροχής που απορρέουν μέσω των υδρορροών.
Τα στηθαία κατασκευάζονται :

1.Από μπατική οπτοπλινθοδομή με τούβλα με κατακόρυφες τρύπες που είναι πολύ ακριβότερα από αυτά με οριζόντιες , και αυτό για να μη περνάει νερό μέσω των οπών .
2.Από δυο δρομικές οπτοπλινθοδομές με διάκενο   8 εκατοστών αν έχουμε πάχος πλινθοδομών  6 εκατοστών ( 2Χ6=12+8=20 ), ή 5  εκατοστών αν έχουμε πάχος πλινθοδομών  6 και 9 εκατοστά αντίστοιχα ( 6+9=15+5=20), οι τοίχοι δένονται με σενάζ πάχους 5-10  εκατοστών.
3.Από σκυρόδεμα το οποίο αγκυρώνεται πάνω σε αναμονές από σίδερα που έχουμε αφήσει στην πλακά κατά μήκος του στηθαίου .

Το μπετόν το ρίχνουμε την άλλη μέρα , μετα το ρίξιμο της πλάκας του δώματος , αφου καλουπώνουμε και βάζουμε 2 σχάρες οπλισμού Φ10/20  , μία σε κάθε πλευρά , τις οποίες έχουμε αγκυρώσει στις αναμονές που αφήσαμε.
Μπορούμε να το κατασκευάσουμε ταυτόχρονα με την πλάκα του δώματος αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί πείρα .

Το πάχος του στηθαίου είναι σε αυτή την περίπτωση 10 εκατοστά τουλάχιστον.

Η καλύτερη λύση επίστεψης του στηθαίου είναι σήμερα:  Με πλάκα μαρμάρου  πάχους 2 εκατοστών με ελαφρά κλίση προς το εσωτερικό ( 2-3% ) και προεξοχές κατά 2 εκατοστά από τον σοβά (πλάτος μαρμάρου= πάχος τοίχου +σοβάδες + 4 εκατοστά)και ποταμούς ( εγκοπές), που ζητάμε να μας  φτιάξει ο μαρμαράς για την καλύτερη απορροή των νερών της βροχής , ώστε να μη γλύφουν το σοβά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Your style is unique compared to other folks I've read stuff from.
Thanks for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this web site.


slot machine

Who is among us