Υπηρεσίες που Παρέχουμε !Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

13 Νοε 2013

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
ΑΠΟ 75 ΕΥΡΩ +Φ.Π.Α.
Υπεύθυνα - Γρήγορα - Οικονομικά

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης (ΠΕΑ) χρειάζεται :
  •        Για  ενοικίαση του ακινήτου (νέα μίσθωση).
  •         Για πώληση του ακινήτου
  •         Για το πρόγραμμα εξοικονομώ κατ' οίκον. 
Το ενεργειακό πιστοποιητικό έχει ισχύ για 10 έτη, ανεξάρτητα του πλήθους των μισθώσεων ή αγοραπωλησιών που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα αυτό.

Ως πιστοποιημένοι ενεργειακοί επιθεωρητές από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΥΕΠΕΝ), παρέχουμε άμεσα και στις καλύτερες τιμές, την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών, που περιλαμβάνει επί τόπου αυτοψία στο ακίνητο και συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων για την έκδοση ΠΕΑ.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού:
1. Αριθμός οικοδομικής άδειας.
2. Τοπογραφικό διάγραμμα.
3. Αρχιτεκτονικά σχέδια (κάτοψη κατοικίας).
 . Κωδικός Αριθμός Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) ή αριθμός υπαγωγής στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
5. Πλήρη στοιχεία του ιδιοκτήτη και φορολογικά στοιχεία (ΑΦΜ, ΔΟΥ).
6. Φύλλο συντήρησης λέβητα .
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα σχέδια της οικοδομικής άδειας, το γραφείο μας αναλαμβάνει την ερεύνα, συλλογή και επικύρωση του φακέλου οικοδομικής άδειας από την αρμόδια Πολεοδομία για κάθε μελλοντική χρήση.

Άλλες παρεχόμενες υπηρεσίες μηχανικού:
- Εκδοση βεβαίωσης μεταβίβασης
- Τακτοποίηση αυθαιρέτων

Για προσφορά πατήστε εδώ!, τηλεφωνήστε στα 2130235013
6972778285 ή στείλτε e-mail  στο info@dfstudio.gr
Επισκεφθείτε το www.dfstudio.gr για να δείτε υλοποιημένα έργα μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us