Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

12 Σεπ 2012

ΝΕΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΡΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (12/9/2012) Read more: advice4u.gr-Υπηρεσια συμβουλευτικης ,γενικος οικοδομικος κανονισμος,δικαιολογητικα αδειας ΝΕΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΡΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (12/9/2012) Read more: advice4u.gr-Υπηρεσια συμβουλευτικης ,γενικος οικοδομικος κανονισμος,δικαιολογητικα αδειας ΝΕΟ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΡΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ (12/9/2012)

Ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις και παράταση προθεσμίας
Ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις για την πληρωμή των προστίμων ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μαζίμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη ρύθμιση τωναυθαιρέτων, όπως επίσης και για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώ-ρων, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013. Παράλληλα παρατείνεται μέχρι τις 30
Ιουνίου 2013 αντίστοιχα και η προθεσμία για τη δεύτερη φάση υπαγωγήςστο νόμο 4014. Ειδικότερα, μέσω νομοθετικής παρέμβασης, διατηρείται η έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό του προστίμου για όσους πολίτες επιλέξουν την εφάπαξ καταβολή του, ενώ για όσους πολίτες επιλέξουν να καταβάλουν το 30% του συνολικού ποσού προστίμου έως την 31η Ιανουαρίου 2013, σε παλιές και νέες δηλώσεις, παρέχεται έκπτωση 10% στο συνολικό ποσό, ενώ παράλληλα αναστέλλεται μέχρι την καταληκτική ημερομηνία τηςπαράτασης η απένταξη από τις ρυθμίσεις του νόμου, καθώς και οι προσαυξήσεις για δηλώσεις που παρουσιάζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές. Επιτρέπεται ακόμα η διενέργεια οιασδήποτε δικαιοπραξίας καθώς και η έκδοση σχετικής διοικητικής πράξης, χωρίς να είναι απαραίτητη η ολοσχερής εξόφληση του προστίμου, αλλά μόνον ενός ποσοστού 30% αυτού μέχρι την 31η Ιανουαρίου του 2013.
Όσον αφορά την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων και αλλαγών χρήσης, δίνεται η δυνατότητα περαίωσης επίσης μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2013 με αποπληρωμή του εναπομείναντος ποσού όλων των εντάξεων που έγιναν με τον ν.3843/10 ανεξαρτήτως του ποσού του προστίμου που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us