Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

8 Σεπ 2011

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΩΣ 31/12/2011

Έως το τέλος Δεκεμβρίου θα παραταθεί η προθεσμία για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων με ρύθμιση που θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα. Επιπλέον, για όλες τις αιτήσεις που έχουν κατατεθεί η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης παρατείνεται έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, έχουν υποβληθεί πάνω από 630 χιλιάδες αιτήσεις για την τακτοποίηση 900 χιλιάδων κλειστών χώρων.

Υπενθυμίζεται ότι με την υπαγωγή στη ρύθμιση, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να διευθετήσουν για 40 χρόνια τους ημιυπαίθριους ή άλλους χώρους, όπως σοφίτες, πατάρια, υπόγεια, εσωτερικά αίθρια κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us