Υπηρεσίες που Παρέχουμε !



Υπηρεσίες που Παρέχουμε : 1. Αρχιτεκτονικές μελέτες, Νέα και Υφιστάμενα κτίρια-Οικονομικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά, 2.Άδειες λειτουργίας - Υγειονομικού ενδιαφέροντος - Λοιπών Επιχειρήσεων, Όλες οι άδειες έναρξης, λειτουργίας καταστήματος από 900 ευρώ , περιοχή Αττικής, 3.Ενεργειακά Πιστοποιητικά - Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοση, Από 75 ευρώ στην περιοχή Αττικής, 4.Βεβαιώσεις Μηχανικών, Βεβαίωση για συμβόλαια, Βεβαίωση Νομιμότητας από μηχανικό, από 100 ευρώ για μεταβιβάσεις , Γονικές παροχές στην περιοχή Αττικής, 5.Εξοικονόμηση κατ' οίκον - πρόγραμμα εξοικονομώ για ΑΤΤΙΚΗ, Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες - Ανακαινίσεις για όλους, 6.θέλετε να ανακαινίσετε κάποιο χώρο? Μελέτη, κατασκευή, Οικονομικές τιμές Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά, 7.Τακτοποίηση αυθαιρέτων στην Αττική, υπεύθυνα, γρήγορα, οικονομικά από 500 ευρώ ,τηλ. 2130235013, 8. Αρχιτεκτονική ,Διακόσμηση - Σύγχρονο design ,Οικονομικές τιμές, Επικοινωνήστε με εμάς για προσφορά, είμαστε κοντά σας, πολύ οικονομικά

29 Ιαν 2011

Απλοί χρωματισμοί νέων εσωτερικών τοίχων( ή βαμένων με ασβεστη ή κόλλα ) με πλαστικό

Αγαπητέ φίλε
Αν προτίθεσαι να εκτελέσεις κάποια εργασία που άπτεται του γνωστικού μας πεδίου και είναι από αυτές που αναφέρονται στη σελίδα υπηρεσίες  ή «ποιοι είμαστε» της http://www.advice4u.gr , ρίξε μία ματιά και αν θέλεις επικοινώνησε μαζί μας .
Σε ευχαριστώ
Παντελής Παπακωνσταντίνου
 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ:  ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΡΩΝ 

Διακρίνουμε τα παρακάτω  στάδια :

1. Καθαρισμός της επιφάνειας του τοίχου με χονδρό γυαλόχαρτο νούμερο 3 ή 4 ή σμυριδόχαρτο , με το  χέρι ή  ένα τριβίδι . 
Δεν πρέπει να υπάρχει υγρασία στην επιφάνεια του τοίχου και αυτή να είναι απόλυτα στεγνή και καθαρή (ξεσκονίζουμε την επιφάνεια ) .

2. Αστάρωμα 
Το αστάρι φτιάχνεται με ανάμιξη 1 κιλού ασταριού για πλαστικό και 4 έως 5 κιλά νερό.
Στο αστάρωμα θα πρέπει να προσέξουμε να μην μένουν απέραστες περιοχές γιατί αργότερα, στο βάψιμο με πλαστικό, θα μας παρουσιάσει διαφορές χρωμάτων.
Ασταρώνουμε με κύλινδρο η πινέλο , που πρέπει να χρησιμοποποιείται και στα μέρη που υπάρχουν δομικά στοιχεία που θα βαφτούν με διαφορετικό χρώμα.
Οι μεταλλικές επιφάνειες που πρόκειται να βαφούν με πλαστικό, είναι απαραίτητο να περαστούν πρώτα με αστάρι μετάλλων ή μίνιο για να μη σκουριάζουν.

3. Βάψιμο
 Ο χρωματισμός γίνεται με κύλινδρο.
 Περνάμε το πρώτο χέρι με το πλαστικό λίγο αραιωμένο με νερό.
Μόλις στεγνώσει εξετάζουμε προσεκτικά την επιφάνεια και κάνουμε τυχόν μικρομερεμέτια
( διορθώσεις).
Αφού στεγνώσουν και τα μερεμέτια , περνάμε το δεύτερο χέρι με πυκνότερο χρώμα.
Αν θέλουμε μετά από καιρό  να ανανεώσουμε τον χρωματισμό αρκεί να περάσουμε ένα χέρι
(αυτό λέγεται  φρεσκάρισμα) .
Καλό βάψιμο !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Who is among us